Openingstijden

Maandag tot Vrijdag: 08:00 - 18:30

Zaterdag: 09:30 - 16:30

Zondag: Gesloten

Adres

014 31 68 88

Molsesteenweg 131
2490 Balen

Ondernemingsnummer: 0430.326.444

Geen autosalon, maar wel saloncondities op uw maat !


virtueel autosalon 2021

Kom naar het virtuele autosalon >>

De start van het jaar is meestal hét moment waar iedere autoliefhebber naar uitkijkt. De huidige gezondheidscrisis maakt het helaas niet mogelijk om dit jaar een autosalon te organiseren. Toch hoeft u niet te treuren, want dankzij het virtuele autosalon profiteert u alsnog van de beste saloncondities op maat.

Virtuele showroom

In 2021 geen autosalon op de Heizel in Brussel, nochtans is het de ideale moment om kennis te maken met de nieuwste modellen en te genieten van aantrekkelijke saloncondities. Daarom heeft Opel gezocht naar een oplossing en deze ook gevonden. Het Duitse automerk brengt het autosalon dit jaar naar uw salon, met een virtuele showroom van hun allernieuwste modellen. Zo ontdekt u de nieuwe Mokka-e, de Crossland en de Zafira Life gemakkelijk vanuit het comfort van uw eigen zetel. 

Saloncondities op maat

En daar stopt het virtuele autosalon niet. Ook uw lokale Opel-dealer gaat verder met het aanbieden van saloncondities op maat. Niet alleen krijgt u een korting van 500 euro wanneer u online een afspraak maakt, maar u bepaalt ook zelf uw salonvoordelen. En dat met een budget van 1000 euro. Kiest u voor extra opties of geniet u liever van 5 jaar garantie? U beslist helemaal zelf!

Opel-dealer De Lim in Balen is een officiële verdeler van het Duitse merk en biedt dus evenzeer deze unieke saloncondities op maat aan voor wie een wagen uit het assortiment van de nieuwste modellen van 2021 koopt. Met deze virtuele showroom kan u dus niet alleen de laatste nieuwe modellen van Opel bewonderen, maar ze ook aankopen met financiële voordelen die op uw noden zijn afgestemd.

Mercedes-Benz autosalon?

Ontdek ook de nieuwste modellen van Mercedes-Benz voor het autosalon van 2021 op onze website. Maak een afspraak bij uw Mercedes-dealer voor de salon condities!

Op zoek naar een nieuwe wagen en genieten van de saloncondities? Maak nu online een afspraak bij De Lim in Balen.